Få et flot look med den rette tøjstørrelse

Få et flot look med den rette tøjstørrelse

Størrelser i plus size

Det kan være svært at finde det helt rigtige tøj, hvis du bruger store størrelser som 46 eller derover. Meget af det tøj man kan finde i butikkerne, er ikke beregnet til at fremhæve de rigtige former og får mere en til at ligne en sæk kartofler. Derfor er der mange, som er vilde med den nye trend ”Plus Size Tøj”. Dette er tøj i en stor størrelse, men som er produceret specifikt til dem, som ikke bruger små italienske størrelser. Der findes mange producenter, som fremstiller mode rigtigt tøj i store størrelser. 

Vælg tøj der matcher din kropstype

Det kan være svært at finde de rigtige tøjstørrelser, hvis du har en speciel kropsform. Tøj vil sidde forskelligt på dig uanset om du er A eller B formet. Du kan forstærke dit look ved at sætte fokus på de steder af din krop, som du vil fremhæve. Har du eksempelvis timeglasfigur er det taljen, der skal fremhæves. Er du A-formet vil du helst fremhæve dine ben, så du fjerner fokus fra din overkrop. 

Bukser i plussize

Det er svært at finde bukser, som gør noget godt for en, når man bruger over størrelse 46. Ofte vil de være så stramme at de skære i din mave, men alle de problemer kommer du udenom med bukser i størrelse plus size. Mange plus size bukser har ekstra elastik i taljen, så du kan iføre dig bukserne uden at få ondt i maven, når du sidder ned.  

Tøj til smalle kvinder

Har du derimod brug for tøj i en lille størrelse? Det er ikke kun plus size tøj, som kan være svært at finde. Det er mindst ligeså svært at bruge tøj i små størrelser. Mange som bruger størrelse 34-36, kan have svært ved at fremhæve de rigtige former. De vil derimod drukne i størrelserne. Derfor er det mange, som anvender tøjstørrelsen ”Petit” i stedet.  Denne type tøj er designet til specielt at fremhæve formerne hos dem, der bruger små tøjstørrelser. Meget tøj i petit størrelser er designet til at give dig illusionen om at have længere ben. Det kan du forstærke og fremhæve ved at tage et par høje stiletter på samtidig. Du tilfører herved højde samt et feminint udtryk.

Find tøj der fremhæver dine former

Bruger du små tøjstørrelser og forsøger at finde tøj, som kan hjælpe dig til at syne højere? Klæd dig i petit tøj og snyd øjets første indskydelse. Bruger du højtaljede bukser, højtaljede nederdele eller skinny jeans, så vil du kunne skabe illusionen om længere ben med Petit tøj. Højtaljede nederdele og bukser, skaber fokus på din talje, fremfor din barm og bagdel.

Har du udfordringer med tøjstørrelsen?

Har du nogle helt andre udfordringer end petit og plussize? Så må du meget gerne kontakte os, så vi kan kaste et lys over situationen. Vi forsøger her på siden at have så meget fokus på generelle tendenser og problemstillinger i samfundet. Derfor vil vi meget gerne modtage nye henvendelser, der kan give os et andet synspunkt  og en anden indsigt i, hvilke andre problemer kvinder kan stå overfor.