Hurtig guide til valg af indendørs maling

Hurtig guide til valg af indendørs maling

Står du og skal renovere dit hjem? Der er mange ting, som der skal være styr på, når man renovere boliger. Du kan som en af de første ting, prøve at danne dig et overblik over, hvad du skal have styr på. Skriv en seddel ned med alt, som du mangler. Har du allerede gjort det beskidte arbejde og skal til at male dit hjem? Så bliver det ikke lettere for dig. Du har nemlig mange ting at tage stilling til, når det gælder valget af maling. Her kan det være svært at finde den helt rigtige maling. Det er et hav af forskellige producenter, funktioner og egenskaber. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af maling producenter, der er kendt for deres kvalitet og lækre egenskaber.

JOTUN indendørsmaling

JOTUN leverer en sublim indendørsmaling, som de også er kendt for. De har mange forskellige typer af maling, som blandt andet deres LADY kalkmaling, Udendørsmaling, PROFF maling, SENS Maling, Træbeskyttelse, YACHTING bådmaling. JOTUN maling har en høj dækkeevne og en helt særlig holdbarhed. Deres evne til at lave kvalitetsmaling er meget anderledes fra andre producenter. Specielt deres kalkmaling er blevet meget anerkendt på tværs af byggemarkeder og leverandører af maling. Den giver en flot finish til en betonvæg, som er svær at skabe med andre typer af kalkmaling. JOTUN er også meget kendt for deres vaskbare vægmaling, refleksfrie loftmaling og deres bådmaling. Mange tror fejlagtigt at en maling bare er en maling. Men de har mange skjulte egenskaber, som er vigtige at sætte sig ind i. Skal du eksempelvis have en maling med høj glans, tyk dækkeevne eller bare den billigste? Det er vigtigt at tænke over, hvad din maling skal kunne inden du køber den.

Beck & Jørgensen

En anden kvalitetsbevidst malingproducent er Beck & Jørgensen. De leverer altid kvalitetsmaling til fordelagtige priser. Beck & Jørgensen er meget anerkendt for deres Vægmaling, Vådrumsmaling og deres Træbeskyttelse samt maling med Acryl emalje. Det er en af de største producenter indenfor maling til træbeskyttelse i hele Danmark. De fremstiller maling til professionelt brug, men derfor kan du som gør-det-selv person sagtens bruge deres produkter. I den senere tid er Beck & Jørgensen blevet kendt for deres miljøpolitikker og retningslinjer indenfor energiudnyttelse, samt beskyttelse af forholdene på deres arbejdspladser. Køber du maling fra Beck & Jørgensen er du sikret maling, som er fremstillet fra et moderne, miljøbevidst kvalitetsfirma med mange miljø- og arbejdsmiljøcertificeringer.

Beckers

Vi anbefaler også maling fra Beckers, som er kendt for deres luksuriøse maling til omfattende projekter. Anskaffer du dig maling fra Beckers, vil du være sikret en lang holdbarhed og en høj dækkeevne. Du kan derfor i sidste ende spare dig selv, for mange unødvendige penge ved at male din bolig med maling fra Beckers. Der er en lang række af fremgangsmåder til, hvad du skal gøre, når du skal male din lejlighed. En af dem er at rengøre overfladen, der hvor du vil påføre malingen. På den måde gør du overfladen mere modtagelig overfor malingen, så du er sikret at den vil sidde fast. Du kan også male med en grunder inden du maler med farven. Der er derfor mange forskellige muligheder indenfor maling.