Find det rigtige fodtøj til sommerkjolen

Find det rigtige fodtøj til sommerkjolen

Flotte og feminine sandaler

Hver sommer står man overfor samme dilemma. Hvilke sko skal man have på? Det kan være meget svært at finde frem til de helt rigtige sandaler eller stiletter i forhold til, hvilket outfit du skal have på. Det er flot om sommeren at have bare tæer især, hvis du har lagt en ny neglelak på dine solbrune fødder.

Find den rigtig stil

Dine sandaler er med til at skabe prikken over i’et i dit smarte sommeroutfit, hvad enten det er en buksedragt, en kjole eller et par shorts. Du kan selv styre, hvordan du vil udtrykke din personlighed med dine accessoires og sko. Vil du gerne have et feminint udtryk kan du iføre dig høje sandaler med ankelrem. Remmen vil fremhæve dine ankler og højden vil få dine ben til at se længere ud. Du kan bruge stiletter til både hverdag og fest med de mange forskellige varianter der findes. Vælger du at have stiletter på til arbejdstøjet, kan du vælge nogle med en lav blokhæl. De er lettere at gå i og gør det nemmere for dig at kunne holde balancen. Skal du bruge dem til festkjolen, kan du vælge nogle med en tynd hæl. Det får dine ben til at syne længere og vil også kunne give dig en bedre holdning.

Stiletter til sommerkjolen

De fleste kvinder elsker at have flotte og feminine sandaler på. Det giver en elegance, som er svær at finde i andre typer af sko. Der er mange forskellige varianter i form af farver og materialer. Skal du bruge et par høje stiletter til vinter vil det være en god ide at iføre sig et par som er lukkede. På den måde vil du ikke få kolde tæer og du lukker af for vand og snavs. Skal du derimod bruge dem om sommeren vil det være flot, hvis du fandt nogle, som kunne matche den kjole eller buksedragt, som du har planer om at tage på. Sørg for at de samme farver går igen i både dine sko og dit tøj. Det vil skabe en rød tråd igennem hele dit outfit, hvis du kan sammensætte dine farver, så de går igen.

Sneakers til dine shorts

Er du ikke til den feminine stil, kan du også køre en mere casual og afslappet stil med et par fede sneakers eller espadrillos. Sidstnævnte er meget anvendt i maritime områder og vil ofte give associationer til en god
ferie. Du kan finde dem fra mange forskellige modehuse og med forskellige designs. Nogle Espadrillos er lavet i canvas, hvor andre er lavet i læder. Canvas er meget sommerligt og kan købes i mange forskellige farver. Derimod bruges espadrillos i læder ofte om vinteren til et par jeans, da de er lidt lunere at have på og ikke har ligeså stor åndelighed. Vælger du et par sneakers til din sommerkjole, kan du med fordel vælge nogle med plateau, der har bedre støtte og tilføjer lidt højde. Der findes også sneakers med glitter, som er meget feminine.

Skriv et svar